lauantai 4. huhtikuuta 2009

Oshana Energy-Work Metodin Harjoitus Tuusula

Keskiviikkoisin 18.30-20.00
Oshana Energy-Work -harjoitus
energy-work opetus tusuula Säännölliset Oshana Energy-Work Metodi -harjoitukset, suunniteltu lisäämään elinvoimaasi. Tunne olosi paremmaksi, vahvemmaksi ja puhtaammaksi. Opettaja Arto Neuvonen on kokenut Oshana Energy-Work Metodin harjoittaja.


Enlightenment-opetus & Meditaatioyhteys Transmissioon
Keskiviikkoisin 20.15-21.15


Dave Oshanan suomalaisen oppilaan ohjaamana mahdollisuus tutustua Oshana Enlightenment Opetukseen ja kokea Enlightenment Transmissio. Tapaamisissa meditaatioharjoituksia, itsetutkiskelua ja mahdollisuus vuoropuheluun. Lisäksi opastusta ja keskustelua mm. aiheista: ruokavalio, elämäntapa, ihmissuhteet ja paljon muuta. Suosittelemme Oshana Energy-Work -harjoitusta ennen osallistumista Enlightenment-opetus & Meditaatioyhteys Transmissioon -tapaamiseen.

Molemmat tapaamiset ovat avoimia opetuksia, mukaan voi tulla milloin vain.
Maksut: 8 euroa opiskelijat ja työttömät, 10 euroa työssä käyvät. Voit osallistua samalla maksulla molempiin tapaamisiin, tai vain toiseen.

Keskiviikkoisin 22.04.2009 alkaen.
Viimeinen harjoitus ennen kesätaukoa on ke 27.05.2009.
Tervetuloa mukaan.


Paikka:
Rantatien Galleria
Rantatie 117
Tuusula



Ota mukaan alusta (esim. huopa tai puuvillapeite), juomavettä ja istumatyyny tms. Pukeudu miellyttäviin, tilaviin, lämpimiin ja puhtaisiin puuvilla vaatteisiin, joissa on hyvä tehdä harjoituksia ja rentoutua.

Liity Oshana Enlightenment-Finland -postituslistalle saadaksesi ajan tasalla olevaa tietoa sähköpostiisi.

Lisätietoja ohjaajalta: 045-6514641, tai arto@oshana.org

Ei kommentteja: